H

Kange naps

09.02.2015

Mõnikord on raske end voodist tõusma motiveerida, tahaks end lihtsalt teki sisse kookonisse kerida ja kõik kohustused pausile panna.
Tavaliselt aitab selle vastu üks mõnus pildistamispäev Ritaga. Mina täitun inspiratsiooniga ja mu kõht yummi toiduga ning see meenutab mulle alati, miks ma olen just fotograafia valinud. Kui enne igat pildistamist on väike närv sees ja kui ma peale pildistamist olen täielikus afektiseisundus, siis see ongi ju õige asi! Mitte kunagi raha, vaid just selle tunde pärast, mida miski muu tekitada ei suuda (Suurepäraste toitude mekkimine on ka loomulikult boonuseks! :D).

Täna oli nii kiire ja inspireeriv tööpäev, et selliseid pilte, mida kohe kõigile näidata saaks ei jõudnuki eriti teha. Pahatihti on nii, et suure tegutsemise juures on raske leida aega, mil seda ka teistega jagada. Suur kummardus nende ees, kellel on jaksu seda igapäevaselt teha! Siin on paar pilti, mida kohe praegu näidata saan. Ülejäänu tuleb juba koos märtsikuu Oma Maitsega :) On mida oodata!